Clement reageert op sanctie Dennis: “Het moet nu eerst van zijn kant komen”

Clement reageert op sanctie Dennis: “Het moet nu eerst van zijn kant komen”

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 08:25di 24-11-2020 om 08:25

Laatste update: woensdag 25 november 2020 om 14:14wo 25-11-2020 om 14:14

Emmanuel Dennis zal niet in actie komen voor Club Brugge tegen Borussia Dortmund. De Nigeriaan zorgde voor een bommetje bij de selectie van Philippe Clement.

Het Laatste Nieuws geeft meer uitleg over de aanleiding van de niet-selectie van Dennis. ‘De aanleiding: Dennis die een plaats op de spelersbus had ingenomen die - omwille van de coronamaatregelen - niet voor hem bestemd was. Stafleden, de teammanager en ploegmakkers wezen hem iets voor negenen elk om beurt tevergeefs op zijn plichten.’

Vervolgens ontstond er een felle discussie en Clement besliste om de aanvaller niet mee te nemen naar Dortmund. Er wordt een fikse sanctie verwacht. Clement liet eerder al niet veel uit zijn mond optekenen over het voorval. “Hij heeft de regels niet gevolgd en maakt daardoor geen deel uit van de selectie. Verder zal ik er niets over zeggen”

Update: Emmanuel Dennis ging niet mee naar Borussia Dortmund en er wacht een sanctie voor de Nigeriaan. Tegenover Het Nieuwsblad gaf coach Philippe Clement een korte update over de situatie. “We gaan eerst zien hoe Dennis zelf morgen reageert. Het moet nu eerst van zijn kant komen, vooral naar de spelersgroep toe.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws