Milan moet Saelemaekers en Ibrahimovic een tijdje missen

Milan moet Saelemaekers en Ibrahimovic een tijdje missen

23-11-2020 23:15
1

Alexis Saelemaekers is dit seizoen uitgegroeid tot één van de vaste waarden bij het Italiaanse AC Milan. De kersverse Rode Duivel voelt zich in zijn sas bij de Rossoneri, maar viel gisteren in de topwedstrijd tegen Napoli geblesseerd uit. Ondertussen bracht de club enige duidelijkheid rond de blessure van Saelemaekers. 

Volgens AC Milan zal Saelemaekers enige tijd buiten strijd zijn vanwege een verstuikte enkel. De Italiaanse topclub deelde nog niet mee hoelang Saelemaekers zal moeten revalideren, al staat het wel vast dat hij de Europese wedstrijd tegen Lille moet missen. Aanstaande donderdag neemt de Rossoneri het namelijk op tegen Lille in een belangrijk Europa-League duel. Als Milan weet te winnen van de Noord-Franse topclub, zet het een grote stap richting de volgende ronde van het tornooi. 

Milan won gisterenavond de topwedstrijd tegen Napoli met 1-3. Zlatan Ibrahimovic was achteraf gezien dé grote man bij de Rossoneri met twee doelpunten. Uiteindelijk eindigde de avond wel nog in mineur voor de Italianen, want naast Saelemaekers ging ook Zlatan Ibrahimovic geblesseerd naar de kant. Ook hij zou een tijdje buiten strijd zijn.