Crystal Palace vindt geen aansluiting bij de top, Batshuayi en Benteke onderuit

23-11-2020 20:30

Burnley heeft maandag een goede zaak gedaan in de Premier League. Het won immers met 1-0 van Crystal Palace. Bij de bezoekers speelde Michy Batshuayi de volledige partij, maar kon niet overtuigen.

Tegen Leeds zat Batshuayi nog negentig minuten op de bank, maar mocht maandag weer in de basis vertrekken. De Rode Duivel kon zijn prestaties van de nationale ploeg niet bevestigen. Het kanon zweeg op Turf Moor. Ook invaller Christian Benteke kon de netten niet doen trillen.

Na acht minuten maakte Chris Wood voor de thuisploeg het enige doelpunt van de partij. Voldoende voor drie dure punten voor Burnley.

Door de overwinning springt Burnley in de stand over Fulham en West Bromwich Albion. Het verlaat de voorlaatste plaats en heeft een match minder gespeeld dan de onderste drie. Crystal Palace blijft met dertien punten hangen op plaats tien. Het liet de kans liggen om naar de vijfde plaats in de stand te springen.