Dortmund-speler Reinier test positief op corona en mist duel tegen Club Brugge

Dortmund-speler Reinier test positief op corona en mist duel tegen Club Brugge

23-11-2020 17:31 Laatste update: 17:47
3

Dinsdagavond gaat Club Brugge op bezoek bij Borussia Dortmund voor de vierde groepswedstrijd in de Champions League. Bij de Borussen zal Reinier (18) niet van de partij zijn. De huurling van Real Madrid testte namelijk positief op het coronavirus. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Bij Dortmund werden er verder geen positieve gevallen gemeld, waardoor gedacht wordt aan een besmetting tijdens de interlandbreak. Toen was Reinier namelijk actief met de U23 van Brazilië. Tegen Club Brugge zal de jonge middenvelder niet van de partij zijn, maar verder wordt Dortmund op volle sterkte verwacht.

Een groot gemis zal de afwezigheid van Reinier echter niet zijn. Verder dan zeven korte invalbeurten, alles bij mekaar 105 minuten, kwam de huurling van Real Madrid nog niet. Bij Dortmund wordt er vooral gerekend op de doelpunten van Erling Haaland, die tegen Hertha BSC nog vier keer raak trof.

Achter de naam van Thomas Delaney staat eveneens nog een vraagteken, aldus Het Laatste Nieuws. De Deense middenvelder was er tegen Hertha niet bij en kon tot op zondag nog niet meetrainen met de groep. Dortmund-coach Lucien Favre hakt maandag de knoop door.