Beelden van belabberde training doen ergste vermoeden: Nainggolan is Inter beu

Beelden van belabberde training doen ergste vermoeden: Nainggolan is Inter beu

22-11-2020 13:26
4

Radja Nainggolan is de voorbije maanden helemaal uit beeld verdwenen. Vorig seizoen presteerde de middenvelder nog puik bij Cagliari, maar inmiddels zit hij terug bij Internazionale. Dat die club niet meteen zijn voorkeur wegdroeg, is nog zacht uitgedrukt. Zijn (gebrek aan) motivatie op training spreekt boekdelen ...

Op de sociale media circuleren zondag beelden van een wel érg lusteloze Nainggolan op de oefenstonde van Inter. Tijdens de opwarming krijgt de Antwerpenaar met moeite zijn benen omhoog. De Ninja van weleer lijkt ver weg ... Ongetwijfeld heeft Antonio Conte dat ook gezien. Het ziet er dus niet naar uit dat Nainggolan op al te veel speeltijd zal moeten rekenen zondagmiddag, wanneer Inter gastheer speelt voor Torino FC.

Dat zou überhaupt geen verrassing zijn, want dit seizoen komt Nainggolan nauwelijks aan bod in Milaan. In de Serie A staat de teller voorlopig op 36 speelminuten, verspreid over drie invalbeurten. In het Champions-League-duel op Real Madrid viel hij ook in tijdens het absolute slot.

Nee, het geluk druipt er niet van af bij Nainggolan. Dat was in het najaar van 2019 wel even anders. Toen mocht onze landgenoot van eigenaar Inter een jaartje op huurbasis gaan voetballen in Cagliari, waar hij eerder mooie tijden beleefde. De ziekte van zijn Sardijnse echtgenote, die tegen kanker vecht, zat daar voor veel tussen.