Breaking news

De Ketelaere en Lang samen met Neymar opgenomen in CL-'Team of the Week'

De Bruyne gefrustreerd: Wat verwachten de mensen eigenlijk?

De Bruyne gefrustreerd: "Wat verwachten de mensen eigenlijk?"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 11:26zo 22-11-2020 om 11:26

Manchester City heeft zijn start gemist dit seizoen in de Premier League. Het ging zaterdag onderuit op het veld van Tottenham met 2-0 en blijft zo achter met amper 12 op 24. En dat zorgt voor een opvallende statistiek want nog nooit begon een ploeg onder leiding van Pep Guardiola zo matig aan het seizoen. De resultaten frustreren duidelijk ook Kevin De Bruyne.

De Rode Duivel droeg tegen de Spurs de aanvoerdersband en gaf na de match een geprikkeld interview aan Sky Sports. Hij maakte zich druk over de onduidelijkheid omtrent de handsbalregels, nadat City in de eerste helft een goal afgekeurd zag. Maar toen de interviewer opmerkte dat City en veel andere topclubs opvallend veel punten laten liggen, ging De Bruyne pas echt los.

"Ik ben niet verrast. We hebben een voorbereiding van zeven dagen gehad. Ik moest met de nationale ploeg spelen na één training. Wat verwachten de mensen dan eigenlijk van ons?", fulmineerde hij. "Of we de vermoeidheid voelen? Soms wel. Woensdag kwam ik terug uit België, maar ik mocht niet naar de club omdat ik eerst een covid-test moest afleggen. Maar op die manier kon ik ook weer geen hersteltraining doen. Dat geldt nu wel voor iedereen. We spelen wel, maar soms zijn we vermoeid."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws