Trainer KVO over mogelijke rode kaart van Haroun: Eerst wel, dan niet meer

Trainer KVO over mogelijke rode kaart van Haroun: "Eerst wel, dan niet meer"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 11:11zo 22-11-2020 om 11:11

KV Oostende speelde in eigen huis 1-1 gelijk tegen Royal Antwerp. In de laatste tien minuten vielen beide doelpunten, maar de mogelijke rode kaart voor Haroun was achteraf ook een discutabel puntje.

Op het halfuur werd KVO-aanvaller Gueye namelijk diep gestuurd, waarna Faris Haroun aan de noodrem ging hangen. Uiteindelijk kreeg de Antwerp-kapitein een gele kaart onder de neus geschoven, hoewel Gueye helemaal alleen op weg was naar het doel van Jean Butez. Anderzijds had de spits de bal nog niet onder controle. De discussie over een gele of een rode kaart laaide hard op de de match.

"Het kan", verklaarde Ivan Leko aan Het Laatste Nieuws. "Maar ik denk misschien omdat Butez al bij de bal was dat de scheidsrechter geen rode kaart gaf." Opvallend genoeg vond KVO-coach Alexander Blessin ook dat Haroun geen rode kaart verdiende. "Of ik dat een rode kaart waard vond? Neen. Toen het net gebeurde, vond ik het wel een rode kaart, maar ik heb de beelden intussen nog eens bekeken. Gueye was nooit meer aan die bal geraakt, dan moet ik als coach -zeker achteraf- ook niet flauw gaan doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws