Breaking news

De Ketelaere en Lang samen met Neymar opgenomen in CL-'Team of the Week'

Koeman ziet steunpilaar uitvallen met blessure: 'Ik maak me zorgen'

Koeman ziet steunpilaar uitvallen met blessure: 'Ik maak me zorgen'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 11:49zo 22-11-2020 om 11:49

Ronald Koeman zag zijn ploeg zaterdagavond verliezen van Atlético Madrid (1-0), maar weigert na afloop de handdoek in de ring te gooien. De Nederlander zag dat zijn spelers goed werkten en is bezorgd over de blessures van Gerard Piqué en Sergi Roberto.

Koeman kent een zeer matige competitiestart met Barcelona en heeft pas elf punten behaald in de eerste acht wedstrijden. De ploeg staat daarmee op een tiende plaats in de Primera División. "Zoals elke coach ben ik verantwoordelijk", vertelt Koeman na de wedstrijd, geciteerd door Marca. "We weten dat de resultaten beter moeten, maar ik vertrouw de spelers. Het moet beter, zowel aanvallend als verdedigend."

De oefenmeester zag Gerard Piqué uitvallen met een op het oog ernstige blessure en ook Sergi Roberto raakte geblesseerd. "Ik maak me zorgen", aldus Koeman. "Er zijn veel blessures vanwege het drukke schema dat we hebben. Ik wacht tot morgen om te kijken hoe het met de spelers gaat. Ik weet niet of hij (Piqué, red.) er een tijdje uit zal zijn. Ik heb nog niet met de dokter gesproken, maar hij haalt de volgende wedstrijd niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws