Yaremchuk test positief op het coronavirus

Yaremchuk test positief op het coronavirus

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 09:40zo 22-11-2020 om 09:40

Laatste update: zondag 22 november 2020 om 09:46zo 22-11-2020 om 09:46

KAA Gent trekt zondagavond naar Sporting Charleroi. De Decker kreeg zondagmorgen slecht nieuws te horen want zijn aanvaller Yaremchuk test positief op het coronavirus. 

Zaterdag kreeg trainer De Decker nog te horen dat niemand van zijn kern positief was getest op het coronavirus maar zondagmorgen blijkt de test van Yaremchuk dan toch positief te zijn, dat meldt Het Nieuwsblad.
Yaremchuk kwam eerder deze week nog met een privéjet terug na interlandverplichtingen met het Oekraïense nationale elftal waar een fikse uitbraak van corona was vastgesteld. Onder anderen bij Sobol (Club Brugge) en Makarenko (KV Kortrijk) werd het virus vastgesteld.

Door het uitvallen van Yaremchuk komen de Buffalo’s stilaan in de problemen in het offensieve compartiment want Laurent Depoitre is volgens coach Wim De Decker nog niet topfit nadat hij uitviel tegen Genk. Tim Kleindienst is hierdoor de enige nog fitte centrumspits bij AA Gent maar de Duitser kon tot nu toe allesbehalve overtuigen sinds hij Heidenheim inruilde voor de Ghelamco Arena. Achterin zal Gent het bovendien zonder Alessio Castro-Montes moeten stellen. De rechterflankspeler testte dan wel negatief maar voelt zich nog niet klaar voor het grote werk en daarom komt Cederick Van Daele opnieuw bij de selectie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws