Leko mist basispionnen voor EL-duel: Niet Gelin, Vertsraete en Nsimba

Leko mist basispionnen voor EL-duel: "Niet Gelin, Vertsraete en Nsimba"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 09:08zo 22-11-2020 om 09:08

Royal Antwerp speelde zaterdagmiddag gelijk met 1-1 op het veld van KV Oostende. Het bleef lange tijd 0-0 maar in de laatste tien minuten werd er in twee minuten twee keer gescoord. Tanghe barcht KV Oostende in het delirium dankzij het openingsdoelpunt maar nog geen twee minuten later scoorde Refaelov tegen.

Ivan Leko was na afloop tevreden met een gelijkspel op KV Oostende. "Uiteraard wilden we winnen, maar de 1-1 is een correct resultaat", aldus de Kroaat na afloop van de wedstrijd. "Wij hadden de bal, kwamen heel vaak in de buurt van hun doel, maar daar moeten we gewoon meer killers zijn. We hebben een ploeg die in staat moet zijn om drie à vier keer te scoren in zo’n match, maar we moeten op het juiste moment schieten vanuit de tweede lijn, de laatste bal moet beter, noem maar op. Ik ben er wel van overtuigd dat de resultaten zullen terugkomen," zei hij op de persconferentie na de wedstrijd tegen KV Oostende.

Aanstaande donderdag staat een belangrijk duel in de Europa League op het programma, Leko hoopte enkele spelers te recupereren maar de wedstrijd komt waarschijnlijk te vroeg. "Niet Gelin, niet (Birger) Verstraete en niet Nsimba, zo kreeg ik vanochtend te horen." Gelin en Nsimba revalideren nog. Verstraete sukkelt niet met een specifieke blessure, maar is niet fit genoeg en dus blijft ook hij – tot nader order – thuis, dat meldde Het Nieuwsblad.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws