Breaking news

'Groot nieuws uit Engeland: fans mogen volgende week de stadions weer in'

Opvallend: Nederlandse club ADO wilde De Mos uit voetbalpensioen halen

Opvallend: Nederlandse club ADO wilde De Mos uit voetbalpensioen halen

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 23:34za 21-11-2020 om 23:34

Aad de Mos degradeerde in 2010 met Sparta en heeft sindsdien geen club meer getraind. ADO Den Haag heeft echter een serieuze poging gewaagd om hem uit zijn voetbalpensioen te halen, laat De Mos weten in gesprek met Omroep West.

Toen Fons Groenendijk eind 2019 vertrok bij ADO, kwam de Nederlandse club bij De Mos uit. "Dat is honderd procent gebeurd, ja", bevestigt de inmiddels 73-jarige analist. Kees Jansma waagde namens ADO een poging, maar kreeg een njet te horen. "Of ik er lang over getwijfeld heb? Nee, totaal niet. Ik heb het al jaren geleden uit mijn hoofd gezet. En dat bevalt mij uitstekend."

Alan Pardew werd uiteindelijk aangesteld: de Engelsman werd na het seizoen opgevolgd door Aleksandar Rankovic, die op zijn beurt plaats moest maken voor Ruud Brood. De Mos heeft in de tussentijd niet één keer overwogen om alsnog aan de slag te gaan. "Ik heb een schitterende carrière gehad, veel in het buitenland (waaronder bij KV Mechelen en RSC Anderlecht) gewerkt. Maar ik had op het laatst geen zin meer om ver weg te gaan. De kleinkinderen hebben daar een grote rol in gespeeld. Ik heb mijn leven anders ingedeeld."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws