Bayat en Genk werken nog samen: Hij is nooit clubmakelaar geweest

Bayat en Genk werken nog samen: "Hij is nooit clubmakelaar geweest"

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 23:15za 21-11-2020 om 23:15

Na Operatie Propere Handen leek Mogi Bayat één van de zaakwaarnemers te gaan worden die persona non grata zou zijn bij verschillende Belgische clubs. Toch werkt de makelaar nog steeds samen met heel wat Belgische clubs. Zo ook met KRC Genk.

Bayat heeft nog steeds een bijzonder grote invloed bij KAA Gent en Sporting Charleroi, maar ook Genk werkt nog samen met de makelaar. Toch is hij zeker niet de belangrijkste makelaar bij de Limburgers, geeft voorzitter Peter Croonen aan. "Mogi Bayat? Ja, in Genk werken we soms nog met hem omdat hij spelers heeft bij ons", klinkt het bij RTBF.

Een samenwerking is dus nodig. "In afwachting van de gerechtelijke beslissingen kunnen we hem niet negeren zolang hij zijn licentie heeft. Maar hij is nooit de clubmakelaar geweest zoals sommigen verklaren", legt Croonen uit.

"In Genk werken we samen met de agenten van de spelers die we kiezen. We zoeken de wereld rond naar specifieke profielen en we werken met makelaars die gelieerd zijn aan de spelers, nooit andersom. Maar we volgen altijd dezelfde insteek: als de makelaar niet past in ons ethisch model, dan nemen we de speler niet", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws