Geen rood voor Haroun (Antwerp) tegen Oostende: 'Kan  De Bleeckere het uitleggen?'

Geen rood voor Haroun (Antwerp) tegen Oostende: 'Kan De Bleeckere het uitleggen?'

21-11-2020 19:12
4

In KV OostendeRoyal Antwerp FC lijken we af te stevenen op een 0-0 stand aan de rust. Beide ploegen staan nog met elf man. Aan de kust stellen ze zich daar vragen bij. KV Oostende had immers graag een rode kaart gezien voor Faris Haroun.

In de 33e minuut van de match ging Gueye de diepte in. Haroun trok aan de noodrem. De kapitein van Antwerp ging als laatste man aan het shirt van Gueye hangen. De aanval werd afgebroken en Gueye was niet langer op weg naar doelman Butez. Scheidsrechter Erik Lambrechts hield het bij geel. Iets wat men bij KV Oostende opmerkelijk vond.