Bolat gaf Bodart het goede voorbeeld: Nooit verwacht, zat bij hem achter de goal

Bolat gaf Bodart het goede voorbeeld: "Nooit verwacht, zat bij hem achter de goal"

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 18:45za 21-11-2020 om 18:45

Arnaud Bodart heeft er een verhaal bij om aan zijn kleinkinderen te vertellen. Zaterdag maakte de doelman van de Rouches in de blessuretijd tegen KAS Eupen de 2-2. Het deed denken aan de goal van Sinan Bolat tegen AZ. Bodart maakte die treffer destijds mee vanaf de eerste rij.

Een dolgelukkig Bodart verscheen na de match voor de microfoon van de RTBF. "Ik realiseer mij nog niet wat er is gebeurd", lachte Bodart zijn tanden bloot. "Natuurlijk ben ik heel gelukkig met mijn doelpunt", klonk het.

Het moment de gloire was er bijna niet geweest. Dat beseft Bodart zelf ook. "Even voordien trok ik ook mee ten aanval. Op de tegenaanval was het bijna 1-3. Dat zou dan mijn fout geweest zijn", gaf de doelman van Standard toe.

In 2009 was Bodart amper twaalf jaar toen Sinan Bolat scoorde in de Champions League tegen AZ. "Ik had nooit durven dromen dat ik zou scoren in mijn loopbaan. Bij de treffer van Bolat zat ik achter de goal. Bolat inspireerde mij. Het doelpunt doet plezier. Het belangrijkste is dat we met tien man een punt pakten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Welke goal vond jij het mooist?

(45 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws