Standard aan de rust gelijk tegen Eupen, fans nemen 1 man op de korrel: 'Een grap'

21-11-2020 17:17
9

In Standard - KAS Eupen is de ruststand 1-1. De Rouches konden voor de rust niet overtuigen tegen de Panda's. De fans van Standard hebben hun zonnebok voor deze match blijkbaar al aangeduid. De prestatie van Eden Shamir viel bij een deel van de aanhang niet goed. Zijn rode kaart vlak voor de rust was de druppel.

Via Merveille Bokadi kwam de 1-0 op het bord in de 35e minuut. Meteen daarna maakte Smail Prevljak aan de andere kant al gelijk. In de slotfase liep het nog verder mis voor Shamir. Vijf minuten voor de rust pakte hij geel. Vlak voor het rustsignaal ging de Israëliër door op Nils Schouterden en kreeg zijn tweede geel.  De VAR kwam tussen. Het hielp Shamir niet. Twee keer geel werd immers rechtstreeks rood.

Update: In de 57e minuut werd het nog een tikkeltje erger voor Standard. Stef Peeters bracht met een vrije trap Eupen op voorsprong, 1-2.