Corona doet gezin-Vormer geen deugd: Het komt Ruud nooit uit als ik werk

Corona doet gezin-Vormer geen deugd: "Het komt Ruud nooit uit als ik werk"

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 10:48za 21-11-2020 om 10:48

Heel wat voetballers snakken naar ademruimte, dat werd tijdens de voorbije interlandbreak nog maar eens duidelijk. Door de coronacrisis is de kalender drukker bezet dan ooit. Als je echtgenote dan ook nog eens in het ziekenhuis werkt, vallen er heel wat familiemomenten weg. Vraag dat maar aan het gezin van Ruud Vormer en Roos America.

De vrouw van Vormer werkt als spoedarts in het Algemeen Ziekenhuis in Gent. Vanzelfsprekend is het daar de voorbije maanden razend druk geweest. Datzelfde kan manlief zeggen. "Straks volgen er tien wedstrijden in vijf weken voor Ruud", vertelt America aan Het Laatste Nieuws. "Ik werk intussen ook weer meer, en dat krijg ik vaak te horen van hem. Het komt Ruud namelijk nooit uit als ik werk."

"Ik snap het wel, dat het voor hem gemakkelijker is als ik thuis ben, maar dat is niet aan mij besteed", denkt de Nederlandse lang niet aan afbouwen. "Ik haal zó veel voldoening uit mijn werk. Het gevoel hebben dat mensen je nodig hebben, heb ik zelf ook nodig." Gelukkig gloort er een beetje licht aan de horizon.

"Ruud heeft dit weekend vrij", klinkt het. "Een minivakantie van drie dagen, daar wordt-ie helemaal relaxed van. We kijken er ook allemaal naar uit, want de laatste keer dat we als gezinnetje rustig konden ontbijten, is intussen alweer een maand geleden. Ik weet het wel: er zitten veel voordelen aan zijn carrière. Maar de normale dingen, zoals een ontbijtje, mis ik."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws