Horvath (Club Brugge): Ik heb mijn ouders al een jaar niet meer gezien

Horvath (Club Brugge): "Ik heb mijn ouders al een jaar niet meer gezien"

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 20:47za 21-11-2020 om 20:47

Heel wat voetballers hebben een mooi leven, maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn voor de profspelers in ons land. Vooral niet voor de buitenlandse voetballers, die hun familie amper kunnen zien. Daar is onder andere Ethan Horvath een voorbeeld van.

De Amerikaan komt amper van de bank bij Club Brugge, maar kwam onlangs nog in actie in de Champions League tegen Zenit Sint-Petersburg. Na die gewonnen partij liepen de emoties hoog op bij Horvath.

"Als ik die twee saves niet had moeten maken, was het niet zo emotioneel geweest", zegt Horvath in Het Nieuwsblad. "Maar nu hielp ik de ploeg om bij 1-1 in de wedstrijd te blijven. Toen Charles De Ketelaere die late goal maakte, viel er enorm veel van me af. Het waren allerlei dingen gelijk", klinkt het.

De Amerikaan somt op: "Het feit dat ik al meer dan een jaar niet had gespeeld. Het feit dat al het extra werk dat ik had gedaan dan toch niet voor niets was geweest. En ook de gedachte aan mijn ouders. Zij verkochten ooit hun huis en namen verlof om mij te kunnen laten voetballen in Europa. Door corona heb ik hen nu al bijna een jaar niet meer gezien. Al die emoties kwamen samen in dat ene moment", geeft Horvath toe.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws