Invaller Doku trapt op de paal en kan nederlaag Rennes niet verhinderen

20-11-2020 21:30

Rennes blijft het bijzonder moeilijk hebben in de Franse Ligue 1. Ook tegen Bordeaux, met Jérémy Doku als invaller, liep het fout af.

Nog voor de interlandbreak verloor Rennes met 3-0 van Chelsea in de Champions League en met 3-0 van PSG in de eigen competitie. Het kon de punten en het nodige vertrouwen dus goed gebruiken. Ook tegen Bordeaux liep het fout af.

Hatem Ben Arfa kon nog voor rust met een laag schot de doelman van Rennes verschalken en voor de 0-1 zorgen. Het was tevens zijn eerste doelpunt voor Bordeaux dit seizoen. Rennes slaagde er niet in om voor rust nog tegen te prikken.

Na de pauze ging de thuisploeg stevig op zoek naar de gelijkmaker en kreeg Jérémy Doku iets meer dan een half uur de tijd om mee te helpen. De ex-speler van RSC Anderlecht schoot ook op de paal, maar een doelpunt viel er niet. Het bleef 0-1.