Dejaegere haalt uit naar KAA Gent na vertrek: Vind ik echt not done

Dejaegere haalt uit naar KAA Gent na vertrek: "Vind ik echt not done"

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 21:15vr 20-11-2020 om 21:15

KAA Gent nam afgelopen zomer afscheid van Brecht Dejaegere. De middenveld werd teruggezet naar de beloften en vertrok uiteindelijk richting het Zuid-Franse Toulouse. Dejaegere is naar eigen zeggen bijzonder teleurgesteld in KAA Gent.

Bij KAA Gent voelde Dejaegere zich niet langer gerespecteerd. "Peter Balette vertelde me op 8 september dat ik naar de B-kern moest. Terwijl ik net opnieuw speelminuten gekregen had tegen Antwerp onder Bölöni", zegt hij bij Het Laatste Nieuws.

"Dat het een beslissing van bovenaf was, had ik vrij snel door. Ik besef goed dat je niet kan teren op prestaties uit het verleden, maar je kan zo'n vertrek ook op andere manieren bespreken. Ik ben teleurgesteld in de manier waarop ze me naar de B-kern stuurden. Ik had mijn plaats in deze selectie, maar ik voelde me al een tijdje niet meer gewaardeerd", geeft Dejaegere aan.

De uitgang
Het is niet de eerste keer dat spelers bij KAA Gent op dergelijke wijze naar de uitgang worden gewezen. Het gebeurde of gebeurt ook met onder andere Renato Neto en Nana Asare. "Zulke jongens kan je enkel naar de B-kern verwijzen als ze zich misdragen. "

"Op deze manier vond ik het not done. Nana en Renato waren op en top profs, dan kan je ook op een andere manier - bijvoorbeeld met een gesprek - aangeven dat het tijd is om te vertrekken", besluit Dejaegere.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws