'Club Brugge geeft Dennis speelminuten in functie van toekomstige transfer'

'Club Brugge geeft Dennis speelminuten in functie van toekomstige transfer'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 19:45vr 20-11-2020 om 19:45

Club Brugge slaagde er afgelopen zomer in om alle sterkhouders aan boord te houden. Wellicht zal dat komende winter opnieuw lukken, tenzij er voor bijvoorbeeld Emmanuel Dennis een mooi bod binnenkomt. Club Brugge heeft alvast een opvallend plan met de Nigeriaan.

Dennis liet zelf al optekenen dat hij in de grote wedstrijden altijd wat meer kan. Iets waar Philippe Clement duidelijk van op de hoogte is, want de Club Brugge-coach stelde de aanvaller in de competitie tot dusver 367 minuten op. In de Champions League kreeg Dennis al 255 minuten, terwijl er daar slechts drie wedstrijden gespeeld werden.

Volgens Het Nieuwsblad is dit een strategie van Club Brugge om Dennis fris te houden voor de grote wedstrijden. In de Champions League kan de Nigeriaan zich namelijk in de kijker spelen bij tal van Europese topclubs. Dennis zelf steekt niet onder stoelen of banken open te staan voor een stap hogerop. Zijn contract bij Club Brugge loopt nog tot 2022, terwijl zijn marktwaarde zestien miljoen euro bedraagt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vertrekt Dennis tijdens/na dit seizoen bij Club Brugge?

(77 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws