KVO staat voor belangrijke week: De afstand met de degradatiestreep verruimen

KVO staat voor belangrijke week: "De afstand met de degradatiestreep verruimen"

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 19:15vr 20-11-2020 om 19:15

KV Oostende staat voor een drukke week met wedstrijden tegen Royal Antwerp FC, Waasland-Beveren en KV Kortrijk. Coach Alexander Blessin hoopt hier en daar toch de nodige punten te sprokkelen, te beginnen tegen het team van Ivan Leko.

"Iedereen zegt steeds: 'ach, tegen de grote teams kan je verliezen'. Ja, absoluut. Maar misschien lagen onze verwachtingen toch ietsje hoger", blikt de KVO-coach bij Het Laatste Nieuws terug op het verlies tegen Club Brugge. "We willen de topclubs irriteren, maar het resultaat draaide niet in ons voordeel uit."

De eerste wedstrijd lijkt alvast de moeilijkste. "Antwerp is een club die boven ons staat, Waasland-Beveren en Kortrijk zijn van een gelijkaardig niveau. Zoals ik al vaak zei: ik wil élke match winnen. Maar als we nu punten pakken, kunnen we de afstand met de degradatiestreep verruimen", gaat Blessin verder.

De Duitser vindt de wedstrijd tegen Waasland-Beveren het meest interessant. "Als we winnen tegen Waasland, wordt de kloof met hen vrij ruim, bij verlies brengen we ze weer in de race", wil de Oostende-trainer vooral uit de gevarenzone blijven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zal KV Oostende zich makkelijk redden dit seizoen?

(76 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws