Van den Brom kondigt rentree aan bij Genk: Hij gaat starten tegen Moeskroen

Van den Brom kondigt rentree aan bij Genk: "Hij gaat starten tegen Moeskroen"

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 18:00vr 20-11-2020 om 18:00

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 18:36vr 20-11-2020 om 18:36

John van den Brom maakt komend weekend zijn officieel debuut als trainer van KRC Genk. Zondag nemen de Limburgers het op tegen rode lantaarn en het door corona zwaar getroffen Royal Excel Moeskroen. De Nederlander kijkt uit naar zijn eerste wedstrijd bij Genk.

"Ik popel om eraan te beginnen", werd van den Brom tijdens zijn perspraatje geciteerd door Het Laatste Nieuws. "De interlandbreak is voor mij heel goed geweest. Ik heb alle tijd gekregen om iedereen binnen deze club goed te leren kennen. Mijn eerste indrukken zijn meteen bevestigd, ik voel me hier meteen thuis."

Van den Brom geeft zelfs al een deel van zijn basisploeg vrij voor komende zondag. "Met Bongonda en Ito hebben we heel veel creativiteit, ik wil dat ze hoog op het veld aan de bal komen. En als er dan nog de juiste jongens overheen kunnen gaan langs de zijkanten en onze topschutter Onuachu in stelling kunnen brengen, dan kan er heel veel."

Bij zijn Genk-debuut kiest de Nederlander ook meteen voor Bryan Heynen, die terug fit is na een zwaar kruisbandletsel. "Ik verwacht ook heel veel van Bryan. Die is klaar, die gaat gewoon starten tegen Moeskroen", verklapt van den Brom alvast.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wint Genk van Moeskroen?

(197 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws