Losada ziet meer stabiliteit bij Anderlecht: Ik ben grote fan van Kompany

Losada ziet meer stabiliteit bij Anderlecht: "Ik ben grote fan van Kompany"

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 16:46vr 20-11-2020 om 16:46

Hernan Losada speelt komend weekend met Beerschot tegen RSC Anderlecht. De Ratten staan dit seizoen garant voor spectaculaire matchen, maar de Argentijnse coach verwacht deze keer een meer gesloten wedstrijd.

"Dat zal natuurlijk ook voor een stuk afhangen van de manier waarop Anderlecht zich hier presenteert", vertelde Losada aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb het gevoel dat Vincent Kompany na de nederlaag op Club Brugge wat meer zekerheid heeft ingebouwd. Met goed gevolg, want ze zijn sindsdien vier wedstrijden ongeslagen. Ik ben trouwens grote fan van Kompany, ook in zijn rol als trainer. Zijn filosofie spreekt me aan."

De laatste keer dat Beerschot kon winnen tegen Anderlecht was in november 2007. Toen werd het 2-0 en scoorde Losada. "Een doelpunt dat ik nooit ga vergeten”, aldus Losada. "Of we die stunt straks nog eens kunnen overdoen? We hebben vijf van onze zes thuismatchen gewonnen en zoals altijd gaan we ook nu voor de drie punten. Maar tegelijk moet ik zeggen dat Anderlecht wel nog steeds favoriet is."

"Het feit dat het al zo lang geleden is dat Beerschot van Anderlecht won, zegt eigenlijk genoeg. Wij willen heel graag, maar spelen zonder druk”, besloot de coach van Beerschot. "Bij Anderlecht is het toch meer van moeten. Zij willen aan het einde van de rit graag staan waar wij nu staan (Anderlecht staat zevende, Beerschot derde met één puntje meer, red.).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws