We moeten dezelfde mentaliteit en strijdlijst tonen tegen KV Mechelen

"We moeten dezelfde mentaliteit en strijdlijst tonen tegen KV Mechelen"

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 13:30vr 20-11-2020 om 13:30

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 13:30vr 20-11-2020 om 13:30

Gianni Bruno (29) was twee weken geleden uitblinker bij Zulte Waregem. Hij scoorde twee keer in de 1-3 tegen Cercle Brugge. Zijn nieuwe positie achter de diepe spits ligt hem duidelijk uitstekend. 

"Iedereen weet dat ik liever in de as van het veld speel dan tegen de zijlijn", vertelt Bruno bij Het Laatste Nieuws. "De keuze van de coach om op Cercle met mij in steun van Chory te spelen, heb ik zeker toegejuicht. Tja, het was duidelijk dat er iets moest gebeuren. Dompé was geschorst en het liep al een tijd niet zoals gewenst. Twee spitsen en een versterkte defensie vond ik geen onlogische optie."

Scoren tegen zijn ex-ploeg gaf Bruno extra voldoening. "Er waren dan wel geen toeschouwers, maar ik liep er toch een paar bekende gezichten tegen het lijf. En ja, een spits leeft van goals, natuurlijk. Maar de prestatie van de hele ploeg was fantastisch en het is daaraan dat we ons nu moeten optrekken. De zege in Brugge mag niet zonder vervolg blijven. We moeten straks tegen KV Mechelen dezelfde mentaliteit en strijdlust tonen. En in defensief opzicht ook weer solide zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws