Verschaeren over nieuw contract Anderlecht: “Bedoeling is dat ik lang blijf”

Verschaeren over nieuw contract Anderlecht: “Bedoeling is dat ik lang blijf”

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 07:00vr 20-11-2020 om 07:00

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 07:01vr 20-11-2020 om 07:01

Yari Verschaeren heeft nog een contract tot 2022 en Het Nieuwsblad meldt dat de middenvelder met RSC Anderlecht al over een verlenging praat.

Anderlecht is ervan overtuigd dat een nieuw contract snel zal komen. “Ze zeggen dat niet om druk te zetten. Natuurlijk wil Anderlecht dat ik verleng en zelf wil ik dat ook. De bedoeling is dat ik hier lang voetbal.”

Verschaeren hoopt ook op een akkoord. “Ik hoop dat we tot een akkoord komen - dat moet de volgende weken blijken -, maar dat is werk voor mijn manager. Ik focus nu op het sportieve en zet al de rest uit mijn hoofd.”

Een Doku-scenario is aldus niet in de maak. “Anderlecht had zijn redenen om Jérémy te verkopen, daarop moet ik geen commentaar geven Ik ben nog niet weg. Als jonge speler was het altijd mijn droom om met de club van mijn hart een prijs te pakken.”

“Ik zeg niet dat we nu al titelkandidaat zijn, maar als ik naar de Champions League kijk, wil ik Europees spelen met Anderlecht. De wisselwerking tussen mij en Percy Tau loopt goed en ik wil sowieso voor meer goals en assists zorgen”, aldus Verschaeren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Verdient Verschaeren een nieuw contract?

(229 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws