'Knallende ruzie op Arsenal-training: Luiz slaat zijn ploeggenoot een bloedneus'

'Knallende ruzie op Arsenal-training: Luiz slaat zijn ploeggenoot een bloedneus'

19-11-2020 22:21
6

Dani Ceballos en David Luiz zouden het afgelopen vrijdag op de training met elkaar aan de stok hebben gehad. Ceballos heeft naar verluidt een bloedneus overgehouden aan de aanvaring tussen de twee Arsenal-spelers. 

Ceballos en Luiz werden allebei niet opgeroepen voor de nationale elftallen van respectievelijk Spanje en Brazilië. De twee bleven in Londen en werkten daar al toe naar het Premier League-duel met Leeds United. The Athletic meldt donderdag dat Ceballos en Luiz het vorige week met elkaar aan de stok hebben gekregen. Nadat Arteta de training onderbrak, zou Luiz zijn teamgenoot hebben neergehaald met een iets te forse tackle.

Vervolgens moesten meerdere teamgenoten en stafleden tussenbeide komen, om ervoor te zorgen dat het akkefietje niet uit de hand zou lopen. Ceballos en Luiz werden na het opstootje naar huis gestuurd. Ook zou Ceballos een bloedneus hebben overgehouden aan het incident. Arteta zou een aantal dagen later ervoor hebben gezorgd dat de Ceballos en Luiz weer met elkaar door één deur konden. Ook zouden de twee zich hebben verontschuldigd bij hun teamgenoten.

Volgens Ceballos heeft het voorval tussen hem en Luiz echter nooit plaatsgevonden. De Spanjaard schrijft op Twitter een bericht met daarin "FAKE", als reactie op het nieuws. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie