Khedira hoopt op avontuur in Engeland: 'Ik zou nooit 'nee' zeggen tegen hem'

Khedira hoopt op avontuur in Engeland: 'Ik zou nooit 'nee' zeggen tegen hem'

19-11-2020 23:44
1

Sami Khedira hoopt zijn loopbaan na het huidige seizoen voort te zetten in de Premier League. De Duitse middenvelder is bij Juventus op een dood spoor beland en hint op een nieuwe samenwerking met José Mourinho.

De 77-voudig international komt niet voor in de plannen van Andrea Pirlo en heeft een aflopend contract in Turijn. Khedira ziet een overstap naar Engeland wel zitten. "Als kind was het al een droom van mij om in de Premier League te spelen", vertelt Khedira tegen Sky Sports.

"Ik ben erg blij met mijn carrière, maar heb wel altijd het gevoel dat er nog één ding ontbreekt: spelen in de Premier League", gaat Khedira verder. "Spelen tegen Engelse clubs in de Champions League vond ik altijd al geweldig. De sfeer en de manier van voetballen vind ik indrukwekkend."

In de Premier League is momenteel een oud-trainer van Khedira, José Mourinho, actief. De trainer van Tottenham had Khedira onder zijn hoede bij Real Madrid. Khedira zou graag nogmaals onder de Portugees willen acteren. "Vanwege zijn persoonlijkheid. Hij is altijd eerlijk, recht voor zijn raap en bovendien een geweldige coach."

"Velen zien hem al een verdedigende coach, maar hij is een winnaar, een kampioen. Dat vind ik erg indrukwekkend aan hem. Ik zou nooit nee zeggen als José me zou vragen naar Engeland te komen", sluit Khedira af.