Na amper twee wedstrijden zit Italiaanse avontuur van Naessens er mogelijk al op

Na amper twee wedstrijden zit Italiaanse avontuur van Naessens er mogelijk al op

19-11-2020 18:00
2

Voor Jens Naessen zit het Italiaanse avontuur er eigenlijk al op. De 29-jarige spits tekende zes weken geleden een contract bij Foggia Calcio in de Serie C, maar zit door een gescheurde achillespees alweer thuis.

In zijn tweede wedstrijd voor de club sloeg het noodlot al toe voor Naessens, die zijn achillespees scheurde. Het betekende het einde van het seizoen en mogelijk ook het einde van zijn avontuur. "Nog voor het goed en wel begonnen was, was het al voorbij", zegt Naessens in Gazet van Antwerpen.

Voetballen zit er voor hem dit seizoen niet meer in. "2020 is gewoon mijn jaar niet. Eerst was er die soap bij Roeselare waar we maanden niet werden uitbetaald en meer met andere dingen bezig waren dan met voetbal. En nu dit weer. Dat dit jaar maar snel voorbij is. Hopelijk gaan we een beter jaar tegemoet."

Belgische terugkeer?
Naessens had een éénjarig contract bij Foggia, dat in principe ontbonden zal worden. Al is het niet ondenkbaar dat hij een nieuw contract krijgt bij de club eenmaal Naessens opnieuw fit is. "We zullen wel zien. Eerst wil ik me focussen op mijn herstel en de revalidatie", zegt Naessens.

"Daarna zal ik mijn opties wel bekijken. Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar een Belgische club. Hier ken ik mijn draai toch wat beter", besluit de ex-speler van onder meer KVC Westerlo en Zulte Waregem.