'Ramos bepaalt de lat voor Alaba: Real ziet Bayern-ster als buitenkans'

'Ramos bepaalt de lat voor Alaba: Real ziet Bayern-ster als buitenkans'

Gepubliceerd: donderdag 19 november 2020 om 14:14do 19-11-2020 om 14:14

Real Madrid vinkt de dagen af tot 1 januari: vanaf die datum mag de Koninklijke om tafel met David Alaba. De 28-jarige Oostenrijker wordt als buitenkansje gezien in het Estadio Santiago Bernabéu, nu zijn contract bij Bayern München afloopt.

Omwille van de goede relatie met de Bundesliga-kampioen is de Spaanse grootmacht niet van plan om achter de schermen al contact te leggen met de entourage van Alaba, meldt Marca. In het nieuwe kalenderjaar wil Real echter een voorstel doen aan de verdediger, die zowel links als centraal achterin uit de voeten kan.

Volgens de Spaanse sportkrant hangt de komst van Alaba niet per se samen met de toekomst van Sergio Ramos. Ook als de aanvoerder verlengt in Madrid, is hij een serieuze optie. Wel wordt er dan een flinke hap uit het budget genomen, zeker nu La Liga het mes heeft gezet in de salarislimieten. Hoewel Alaba transfervrij is, zijn de eisen van zaakwaarnemer Pini Zahavi fors. Om die reden werd geen akkoord bereikt met Bayern.

Daar tegenover staat dat Alaba al heeft uitgesproken dat Real Madrid zijn favoriete bestemming is. Wel moet hij dan genoegen nemen met een inkomen dat in ieder geval lager is dan dat van grootverdiener Ramos, die in zekere zin de grens bepaalt voor de Oostenrijker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws