Westerlo pakt nog eens drie punten tegen Deinze en komt op gelijke hoogte

18-11-2020 20:21 Laatste update: 20:22
1

KVC Westerlo heeft woensdagavond nog eens drie punten kunnen pakken. De ploeg van Bob Peeters won op eigen veld met 3-0 tegen Deinze. Het is nog maar de derde overwinning voor Westerlo dit seizoen.

De Kemphanen begonnen immers slecht aan het seizoen en stonden voor deze wedstrijd pas zesde op acht ploegen in 1B. Tegenstander Deinze stond één plaatsje hoger in de rangschikking, maar kon nooit een vuist maken tegen Westerlo.

De thuisploeg kwam halfweg de eerste helft op voorsprong dankzij een geweldige goal van Lukas Van Eenoo. Even later werd de voorsprong verdubbeld door Vetokele na een assist van Cicek. Diezelfde Cicek legde na de rust de 3-0 eindstand vast.

Westerlo komt dankzij deze overwinning op gelijke hoogte met Deinze in het klassement. Beide ploegen hebben veertien punten uit tien wedstrijden.