Stunttransfer in de maak: 'Kans dat Eto'o bij ons gaat tekenen is fifty-fifty'

Stunttransfer in de maak: 'Kans dat Eto'o bij ons gaat tekenen is fifty-fifty'

18-11-2020 09:02

Samuel Eto'o staat voor een comeback als profvoetballer. De spits uit Kameroen staat volgens Racing Murcia-president Morris Pagniello op het punt een contract te tekenen bij de club, actief op het derde niveau in Spanje.

Murcia gaat het dit seizoen in de Copa del Rey opnemen tegen Levante en de club heeft grootste plannen voor dat duel. Zo heeft het een voorstel gedaan om het affiche in de Verenigde Arabische Emiraten te spelen en wil het voor die wedstrijd Eto'o aan de selectie toegevoegd hebben. 

"Op dit moment zou ik zeggen dat de kansen dat Eto'o bij ons gaat tekenen fifty-fifty zijn", vertelt Pagniello in gesprek met Radio Marca. "Volgende week weten we of we hem vast kunnen leggen. Zo niet, dan hebben we een Plan B liggen. Eto'o zal gaan spelen mocht hij zijn handtekening zetten, het is de taak van de coach om een plek voor hem te vinden in het team."

Pagniello ziet de wedstrijd tegen Levante als een erg belangrijke en wil vanwege financiële redenen graag dat het duel in de Verenigde Arabische Emiraten wordt afgewerkt. "We hebben een aantal investeerders uit Mexico en de Verenigde Arabische Emiraten die dit plan financieel willen ondersteunen", sluit hij af.