Trainer van Bayer Leverkusen woest na schandalige ingreep tijdens Copa America

Trainer van Bayer Leverkusen woest na schandalige ingreep tijdens Copa America

17-11-2020 22:25
0

Peter Bosz is Exequiel Palacios de komende tijd kwijt bij Bayer Leverkusen. De middenvelder brak tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van Argentinië tegen Paraguay zijn rug na een kamikaze-actie van Ángel Romero. Bosz is woest op de speler van Paraguay.

"Op het moment dat hij het duel met Palacios aangaat, heeft hij nog twee meter om zijn knieën in te trekken", begint Bosz in gesprek met Kicker. "Daarvoor heb ik zelf te lang gevoetbald. Als je iemand wil verwonden, dan kan dat: je doet het op deze manier."

Bosz stelt dus dat er sprake was van opzet bij Romero. In december van 2019 maakte Palacios een harde overtreding op de tweelingbroer van Romero, Oscar. Dat was tijdens zijn laatste wedstrijd voor River Plate. Palacios kreeg een rode kaart. Bosz denkt dat Romero wraak wilde nemen. "Ik heb zelf altijd hard gespeeld als speler, maar er is een groot verschil tussen hard zijn en een gemene overtreding maken. Het opzettelijk verwonden van je tegenstander... Als je met twee knieën tegen iemand opspringt, weet je: hij zal ernstig gewond raken."

Bosz moet het naar verluidt tot medio februari doen zonder de middenvelder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie