Geen coronagevallen bij de Rode Duivels, iedereen test negatief

Geen coronagevallen bij de Rode Duivels, iedereen test negatief

17-11-2020 20:10

Goed nieuws voor bondscoach Roberto Martinez: de nieuwe coronatesten bij de Rode Duivels leverden geen positieve gevallen op zodat hij met alle beschikbare spelers verder kan toewerken naar de cruciale interland morgenavond tegen Denemarken, dat meldt Het Nieuwsblad.

Corona tijdens de interlands, het is een veelbesproken onderwerp, Eden Hazard bleef in Madrid dankzij een positieve coronatest.  Hazard moest in quarantaine en was niet beschikbaar voor de Rode Duivels. Binnen de bubbel van de Duivels testte vorige week ook doelman Thomas Kaminski positief. Aangezien hij met de groep had meegetraind, werd met enige spanning uitgekeken naar de nieuwe testresultaten. Maar die bleken dus allemaal negatief te zijn. Net als bij de Denen trouwens, de tegenstander van morgenavond. Ook daar brachten de laatste testronde geen nieuwe positieve gevallen aan het licht. 
Voorts is het voor de bondscoach afwachten of de geblesseerden Dedryck Boyata, Leander Dendoncker en Jeremy Doku fit raken voor het duel met de Denen. Romelu Lukaku lijkt opnieuw helemaal de oude en speelde zondag negentig minuten tegen de Engelsen. Thomas Meunier en Axel Witsel zijn woensdag geschorst. Simon Mignolet kreeg van Martinez rust en mocht het oefenkamp maandag verlaten. Dat schreef Het Nieuwsblad