Vermaelen mag niet meespelen met Rode Duivels en verliest opnieuw met Vissel Kobe

Vermaelen mag niet meespelen met Rode Duivels en verliest opnieuw met Vissel Kobe

16-11-2020 10:30

Door de coronacrisis kregen we opnieuw geen Thomas Vermaelen te zien bij de Rode Duivels. De verdediger moest in Japan blijven, waar hij zondagnacht in actie kwam voor Vissel Kobe. Hij verloor in eigen huis echter met 0-2.

Vermaelen werd geselecteerd voor de Rode Duivels en leek zijn opwachting opnieuw te kunnen maken bij de nationale ploeg, maar werd in laatste instantie toch nog verhinderd om af te reizen naar België. De verdediger bleef in Japan, waar hij zondagnacht met Vissel Kobe onderuit ging tegen Shonan Bellmare.

De verdediger begon in de basis en zag Takuya Okamoto in minuut 78 de score openen voor Shonan Bellmare. Zes minuten voor tijd zorgde Mitsuki Saito nog voor de 0-2 eindstand.

Zo verliest Vissel Kobe, met ook Andres Iniesta in de basis, opnieuw in de Japanse J-League. Na 32 wedstrijden staat het amper op een elfde plek in de stand. Het heeft met de 32 gespeelde wedstrijden ook flink wat meer partijen gespeeld dan de achterliggende concurrenten Oita Trinita (26 wedstrijden), Consadole Sapporo (29w), Yokohama FC (28w) en Sagan Tosu (27w).