Toch nog Hazard bij de Rode Duivels? Bondscoach Martinez blijft hopen

Toch nog Hazard bij de Rode Duivels? Bondscoach Martinez blijft hopen

16-11-2020 08:16
8

Komt Eden Hazard nog bij de Rode Duivels of niet? Alles leek erop te wijzen dat de superster deze interlandperiode niet meer in actie ging komen voor de nationale ploeg, maar dat wil bondscoach Roberto Martinez nog steeds niet uitsluiten.

De aanvaller van Real Madrid liep onlangs het COVID-19 virus op en was daarom niet beschikbaar voor de wedstrijden tegen Zwitserland en Engeland. Ook de partij tegen Denemarken leek te vroeg te komen, maar Martinez blijft hopen. "We koesteren hoop. Voor de match tegen Engeland was Eden niet beschikbaar, maar dat kan nog veranderen voor Denemarken", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Al beseft Martinez ook dat Real Madrid de aanvaller ongetwijfeld niet zomaar zal willen afstaan. "Het wordt wel moeilijk, want hij zou toch minstens één keer met het team moeten trainen. We bekijken het dag per dag", aldus de bondscoach. Niet alleen zijn er de coronazorgen voor Hazard, de aanvaller is nog steeds niet honderd procent fit na zijn blessure, waardoor ze bij de Koninklijke Hazard liever niet zien afreizen naar de Rode Duivels.