Seraing kan leider niet bedreigen na zware nederlaag op Deinze

Seraing kan leider niet bedreigen na zware nederlaag op Deinze

Gepubliceerd: zondag 15 november 2020 om 17:47zo 15-11-2020 om 17:47

Seraing heeft een flinke opdoffer gekregen in de titelstrijd. Het verloor kansloos op Deinze met 3-0 en blijft zo op vijf punten staan van leider Union.

Deinze was duidelijk gebrand op een uitstekende prestatie en had er na een kwartier al twee inliggen. Eerst kon Dansoko met het nodige geluk Dietsch verslaan. Even later pikte ook Staelens zijn goaltje mee. Seraing was meteen op achtervolgen aangewezen.

De troepen van Emilio Ferrera trokken naar voor, maar waren kwetsbaar op de counter. Daar kon Challouk net voor de pauze van profiteren. Hij pakte uit met een lekkere dribbel en zette Deinze zo op een ruime 3-0. Dat was ook de ruststand.

Tweede helft voor de vorm
Na de pauze moest Seraing op zoek naar goals, maar veel zoden bracht dat niet aan de dijk. Deinze kroop terug en hield relatief makkelijk stand. Aan de uitslag veranderde niets meer.

Seraing laat zo de kans liggen om in te lopen op Union. Union kwam dit weekend niet in actie. Deinze komt door de zege op een vierde plaats terecht, samen met Lommel. Woensdag speelt Deinze tegen Westerlo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws