'Liverpool spreekt met geblesseerde Fabinho en Van Dijk over contractverlenging'

'Liverpool spreekt met geblesseerde Fabinho en Van Dijk over contractverlenging'

14-11-2020 20:15

Liverpool FC is van plan om in de aankomende maanden de contractonderhandelingen met Virgil van Dijk en Fabinho op te starten. De twee spelers zijn op dit moment allebei geblesseerd, maar dat belemmert de club niet in de gesprekken over een nieuw contract.

Fabrizio Romano, transferexpert van Sky Sport Italia, weet te melden dat Van Dijk en Fabinho over een tijdje een nieuw contractvoorstel voorgeschoteld krijgen. "Ze willen het contract van Van Dijk verlengen, ze willen hem in de toekomst behouden", vertelt Romano in de Here We Go Podcast. "Ze gaan beginnen met de gesprekken en hebben inmiddels contact gezocht met de zaakwaarnemer van Van Dijk."

Niet alleen voor de Nederlander ligt een nieuw contract klaar bij Liverpool, ook Fabinho kan de komende tijd een nieuw aanbod tegemoet zien. De Braziliaan, die net als Van Dijk langs de kant staat met een blessure, wordt gezien als een van de steunpilaren van The Reds. "Ik verwacht dat Liverpool de komende maanden de onderhandelingen met hem op gaat starten", sluit Romano af.

Voor Van Dijk lijkt het seizoen er al zo goed als op te zitten. De Nederlander scheurde zijn kruisband af na een charge van Everton-keeper Jordan Pickford in de Merseyside Derby.