Tielemans wil revanche tegen Engeland: “De Nations League winnen”

Tielemans wil revanche tegen Engeland: “De Nations League winnen”

14-11-2020 13:44
2

De Rode Duivels verloren de vorige confrontatie met Engeland en zondag willen de manschappen van Roberto Martinez revanche. Ook Youri Tielemans, die in Engeland bij Leicester City speelt, aast op winst.

"We willen iets rechtzetten en revanche pakken”, begint Tielemans. “We hadden toen de eerste helft de volledige controle over de match, maar daarna stopten we plots met voetballen. Het zal een interessante wedstrijd worden, net zoals die tegen Denemarken. De Nations League blijft een trofee die we willen winnen."

Tielemans wil ook geen commentaar meer horen van zijn ploegmakkers bij Leicester City. "Dat is inderdaad ook een reden", lacht hij. "Dan kan ik de plaagstootjes eens geven in de kleedkamer in plaats van andersom. Er is overigens wel heel veel respect voor de Duivels.”

“Iedereen vindt het een zeer goede ploeg”, gaat Tielemans verder tegenover Sporza. “Al onze namen op het veld geeft sommige Engelsen zelfs het water in de mond. Ze vinden het ook opvallend dat we echt een vriendengroep zijn. Het is heel leuk."