Update: 'Chadli (ex-Anderlecht) investeert pittige som in Standard'

Update: 'Chadli (ex-Anderlecht) investeert pittige som in Standard'

14-11-2020 10:00 Laatste update: 16-11-2020 08:31
20

Standard is dringend op zoek naar geldschieters nadat Francesco Fornieri besliste om zijn geld dan toch niet in de club van zijn hart te investeren uit schrik voor juridische en financiële problemen. Standard heeft intussen met Nacer Chadli een extra investeerder gevonden.

Ja, u leest het goed, Chadli pompt geld in Standard. Dat laat La Dernière Heure weten. De ex-speler van RSC Anderlecht is afkomstig uit Luik en hij kan het niet aanzien hoe de club uit zijn thuisstad met financiële zorgen kampt. Chadli investeert nu mee in 'Immobilière du Standard de Liège'. Ook ex-spelers Axel Witsel en Marouane Fellaini deden reeds hun duit in het zakje.

Naast Chadli zullen ook professor Yves Reginster en Solico investeren in Standard. Het kapitaal van 'Immobilière du Standard' komt daarmee op 7.308.000 euro. Verder zal er op sportief vlak ook gesnoeid worden in de spelerskern. Jongens met een zwaar loon zullen (proberen) verkocht worden. Dat zijn onder andere Mehdi Carcela Gonzalez en Duje Cop.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws investeert Chadli ook een bijzonder pittige som in Standard. De ex-speler van Anderlecht heeft namelijk besloten om naar verluidt één miljoen euro te investeren in 'L'Immobilière du Standard'.