Van Eetvelt (Anderlecht) is hersteld van zijn coronabesmetting

Van Eetvelt (Anderlecht) is hersteld van zijn coronabesmetting

14-11-2020 09:10 Laatste update: 09:38

RSC Anderlecht heeft dit seizoen al enkele coronagevallen gekend binnen de A-kern. Al enkele jongens moesten zich in quarantaine begeven na een positieve test. De laatste testronde was er niemand van de spelersgroep positief getest. CEO Karel Van Eetveldt had wel prijs.

Bij Anderlecht waren alle spelers coronavrij. Bij het bestuur was er recent wel een besmetting: CEO Karel Van Eetvelt (54) testte positief en was behoorlijk ziek. De kans dat Van Eetvelt de besmetting op de club opliep, is vrijwel nihil, want de bestuurder werkte al een drietal weken van thuis. Hij is nu hersteld na een quarantaineperiode en opnieuw aan de slag via telewerk, dat meldt Het Nieuwsblad.

Vanuit de ziekenboeg kwam ook het nieuws dat Elias Cobbaut na zijn enkelbreuk nog een kleine operatie moest ondergaan om het gewricht op te kuisen. Dat heeft echter geen invloed op zijn revalidatie, die vlot verloopt. De verdediger mikt op een terugkeer na Nieuwjaar. Paars-wit verloor een oefenduel met 1-3 van Lens. Het trad aan met enkele jonkies, zoals Arnstad. Verdediger Lucas Lissens maakte de RSCA-goal.