Tekenen bij Anderlecht? Natuurlijk niet, dat zou niet mogelijk zijn

"Tekenen bij Anderlecht? Natuurlijk niet, dat zou niet mogelijk zijn"

13-11-2020 13:00
12

Arnaud Bodart is ook dit seizoen weer een betrouwbaar sluitstuk bij Standard. De doelman zit al sinds zijn achtste in de jeugdopleiding en is geliefd bij de fans. Die hoeven dan ook niet te vrezen voor een Defour-scenario.

"Standard is de club van mijn hart. Ik heb de ziel van een Luikenaar en leef mee met de supporters", benadrukt hij bij RTBF"Daardoor ben ik ook extra gemotiveerd. Als ik bij een andere club zou spelen, zou ik meer gefocust zijn op mijn persoonlijke prestatie."

Spelen voor Anderlecht is dan ook uitgesloten voor Bodart. "Tekenen bij Anderlecht? Natuurlijk niet, dat zou niet mogelijk zijn. En dan mijn hoofd zien op zo'n spandoek zoals bij Steven Defour? Ik weet niet hoe ik zou reageren, het zou zeker geen deugd doen. Maar we kennen de relatie tussen beide supportersclans, het is oorlog."

Bodart wordt hoe dan ook gewaardeerd bij Standard. "Wat als Standard mij de deur zou wijzen? Het is onmogelijk om te zeggen hoe ik zou reageren. Ik denk er liever niet aan. Ik heb er ook geen tijd voor, we spelen te veel wedstrijden. Tegen Antwerp speelde ik al mijn twintigste wedstrijd van het seizoen."