VIDEO: Cristiano Ronaldo speelt met de zwaartekracht maar komt goed weg

12-11-2020 22:10

Cristiano Ronaldo is een fenomeen in alle opzichten. Hij scoorde in de 7-0 overwinning tegen Andorra met Portugal. Hierdoor komt hij dichter bij het All Time record van Ali Daei. De spits van Iran maakte 109 goals voor zijn land. De Portugees heeft er nog zeven nodig om dat record te evenaren.

Ronaldo kwam tegen Andorra alleen de tweede helft in actie. Voldoende voor weer een straffe stunt. Op een voorzet vanop links hing hij opvallend lang in de lucht om zijn hoofd nog tegen de bal te krijgen. Alsof de arme verdedigers van Andorra plots een soort van Superman op hen zagen afkomen. De poging ging over en Ronaldo kwam onzacht neer, maar was wel goed voor impressionante beelden.

In het slot van de match kopte hij wel raak in de 7-0-zege. Kinderlijk eenvoudig, lijkt het wel. Een goal die hem weer een stapje dichterbij het wereldwijde record van Ali Daei brengt. De spits van Iran maakte 109 goals voor zijn land. De Portugees heeft er nog zeven nodig om dat record te evenaren. Frankrijk is de volgende tegenstander van Portugal.