'Real Madrid ontvouwt transferplannen: Mbappé, Haaland, Camavinga en Upamecano'

'Real Madrid ontvouwt transferplannen: Mbappé, Haaland, Camavinga en Upamecano'

12-11-2020 12:45
2

Real Madrid heeft zijn plannen op de transfermarkt voor de komende twee jaar klaarliggen. Coronacrisis of niet, zowel in 2021 als in 2022 wil de Spaanse grootmacht flink toeslaan, meldt AS.

Volgens de Spaanse sportkrant is Kylian Mbappé nog altijd transfertarget nummer één. De 21-jarige aanvaller heeft een contract tot medio 2022 bij Paris Saint-Germain. Hoewel technisch directeur Leonardo van de Ligue 1-kampioen aankondigde spoedig om tafel te gaan met Mbappé, hoopt Real Madrid dat hij niet zal bijtekenen. De Koninklijke hem in dat geval voor een 'redelijke prijs' op te kunnen pikken volgend jaar zomer.

In diezelfde transferperiode moet ook Eduardo Camavinga worden aangetrokken. Real Madrid zit al langer achter de achttienjarige middenvelder aan en wil na dit seizoen een klap op de deal met Stade Rennes geven. Ook Manchester United heeft hem echter op de korrel en ziet in het wonderkind de opvolger van Paul Pogba, die weleens kan vertrekken.

Ook om de handtekening van Erling Haaland wacht een strijd met de Premier League-grootmacht. De Noorse topschutter, die naar verluidt een transferclausule heeft afgesproken met Borussia Dortmund, moet medio 2022 neerstrijken in het Estadio Santiago Bernabéu. Hij moet de opvolger worden van Karim Benzema, die dan 35 jaar is en zijn contract ziet aflopen.

Tot slot staat Dayot Umapecano op het verlanglijstje van Real. De Franse verdediger van RB Leipzig heeft de topclubs evenwel voor het uitkiezen. Zijn komst hangt bovendien nauw samen met de toekomst van Raphaël Varane, van wie het niet ondenkbaar is dat hij wordt verkocht.