Gouden Schoen naar Antwerp FC? Refaelov is ongrijpbaar

Gouden Schoen naar Antwerp FC? "Refaelov is ongrijpbaar"

11-11-2020 18:04
32

Hij mag dan wel 34 jaar oud zijn, maar Lior Refaelov is bezig aan één van zijn beste seizoenen ooit. Samen met Royal Antwerp FC is de Israëliër bezig aan een bijzonder goed seizoen. Hij wordt zelfs al genoemd als potentiële Gouden Schoen. Ook door Mo Messoudi.

"Als me één speler te binnen schiet die voor mij kanshebber is op de Gouden Schoen, denk ik aan Refaelov", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Hij is momenteel betrokken bij alles wat Antwerp positief doet. Van match één tot match zes kwam hij amper in beeld, maar vanaf match zeven was hij goed voor drie goals, twee assists en twee Europese doelpunten", klinkt het.

De laatste weken is Refaelov dan ook de grote uitblinker bij Antwerp. "Week na week is hij ongrijpbaar. Ivan Leko weet nu hoe belangrijk Refaelov is en laat hem staan. Niet verrassend, want Leko roteert heel weinig, dat deed hij ook niet bij Club. Knap is daarom hoe Refaelov op zijn leeftijd die opeenvolging van wedstrijden verteert zonder aan niveau in te boeten", klinkt het.

Refaelov zit momenteel na vijftien partijen aan zes doelpunten en twee assists voor Antwerp.