'Na Juventus denkt ook Napoli aan Anderlecht-speler Kana'

'Na Juventus denkt ook Napoli aan Anderlecht-speler Kana'

11-11-2020 10:16 Laatste update: 10:16
17

RSC Anderlecht moest door financiële problemen deze zomer al afscheid nemen van Jérémy Doku. Hij is niet het enige talent dat de stap richting het buitenland kan zetten. Marco Kana lijkt de volgende te worden.

Bij het Italiaanse Gazzetta dello Sport klinkt het dat SSC Napoli het vizier heeft gericht op de speler van Anderlecht. Volgens de Italiaanse sportkrant is Kana een 'sieraad in de toekomst' en heeft ook Napoli hem al op een lijstje staan. Bij Napoli gaat men eerder voor al gevestigde waarden, maar Kana zou daar een uitzondering op kunnen worden. Eerder stond Kana ook al op het lijstje van Juventus.

De achttienjarige verdediger/middenvelder kreeg vorig seizoen voor het eerst kansen bij RSC Anderlecht, maar kon nog niet helemaal doorbreken. Ook dit seizoen heeft hij nog geen basisplek beet, maar bij Anderlecht blijft men wel enorm geloven in de pas achttienjarige Kana.

Kana speelde dit seizoen tot dusver vijf wedstrijden voor Anderlecht. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Brusselaars.