Rode Duivels zien ook Kaminski afhaken: 'Positieve COVID-19 test'

Rode Duivels zien ook Kaminski afhaken: 'Positieve COVID-19 test'

10-11-2020 20:57 Laatste update: 21:00
9

De Rode Duivels zullen het de komende interlands ook zonder Thomas Kaminski moeten doen. De doelman heeft de Rode Duivels verlaten na een positieve COVID-19 test.

Dat meldt de KBVB via de officiële kanalen. Kaminski werd opgeroepen om de geblesseerde Hendrik Van Crombrugge te vervangen, maar haakt nu ook af voor de Rode Duivels. De doelman van Blackburn Rovers wordt in quarantaine geplaatst en zal daardoor even niet in actie kunnen komen.

Voor Kaminski is het alvast een klap, de ex-speler van KAA Gent en KV Kortrijk mocht hopen op zijn debuut bij de Rode Duivels, maar zal nu opnieuw moeten blijven wachten. Roberto Martinez heeft nu 'enkel' nog Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Koen Casteels in de selectie zitten. Het is nog niet duidelijk of hij ook een vervanger gaat oproepen voor Kaminski.

De 28-jarige Kaminski verliet eind augustus Gent voor het Engelse Blackburn Rovers, waar hij een basispion is. De doelman stond er al negen keer onder de laat voor en slikte daarin negen doelpunten. Hij hield ook vier keer de nul.