De Ketelaere (Club Brugge) maakt indruk op Vertonghen: Ik ben fan

De Ketelaere (Club Brugge) maakt indruk op Vertonghen: "Ik ben fan"

10-11-2020 20:45
4

Bij de Rode Duivels krijgen we deze interlandbreak met Hannes Delcroix, Dodi Lukebakio en Charles De Ketelaere weer drie debutanten in de selectie. Die laatste blonk de voorbije weken meermaals uit bij Club Brugge en dat zag ook Jan Vertonghen.

De Ketelaere kreeg eerder al lof van Thomas Meunier, maar ook Jan Vertonghen is onder de indruk van het jeugdproduct van Club Brugge. "Ik vind het bijzonder leuk dat zoveel jongeren bij de groep zijn. Ik train graag met hen. De man die me het meeste opviel, is De Ketelaere. Ik ben een fan van hem", gaf Vertonghen aan op zijn persconferentie.

Volgens de verdediger van Benfica gaat De Ketelaere dan ook een mooie carrière tegemoet. "Zijn flegma, een echte stylist. Hij heeft een grote toekomst voor hem. Maar er zijn veel jongeren met wie ik graag train. Ik zie ze graag bezig. Die jongens geven alles", aldus Vertonghen.

De Ketelaere speelde dit seizoen veertien partijen voor Club Brugge en was daarin goed voor twee doelpunten. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot medio 2023.