Doku (ex-Anderlecht) overtuigt Rennes: “We hebben een goede zaak gedaan”

Doku (ex-Anderlecht) overtuigt Rennes: “We hebben een goede zaak gedaan”

10-11-2020 08:45
5

Jeremy Doku begint meer en meer minuten te pakken bij Stade Rennes. De aanvaller maakte de overstap van RSC Anderlecht naar de Ligue 1 en begint te overtuigen.

Scoren lukte nog niet, maar in de Champions League tegen het Russische Krasnodar was hij één van de beteren. Voorzitter Nicolas Holveck is enthousiast. "Eén maand na zijn komst kan ik zeggen dat we alleen maar blijer zijn geworden dat Jérémy voor ons gekozen heeft. Hij is een gigantisch talent.”

“Die jongen voldoet tot dusver compleet aan de verwachtingen: hij heeft zich prima geïntegreerd, toonde zijn potentieel en kwam al veel in actie. Het enige wat we betreuren, is dat Jérémy door de omstandigheden zo weinig met de groep heeft kunnen trainen. Het speelschema was te druk."

Door het prijskaartje van 27 miljoen euro dachten de supporters dat Doku meteen het verschil zou maken. "Maar dat kun je niet vragen van een 18-jarige", gaat Holveck verder tegenover Het Laatste Nieuws. "We zijn er zeker van dat we een goeie zaak gedaan hebben.”

“De transfersom was fors, dat is waar, maar dat is de markt - niks aan te doen. Trouwens, ook jullie bondscoach vond dat we met Doku een topaankoop gedaan hebben. Hij stuurde ons sportief departement een sms'je: 'Goeie transfer.' Dat was wel fijn."