Keert aanvaller in januari terug bij Anderlecht? “Daarom ben ik weggegaan”

Keert aanvaller in januari terug bij Anderlecht? “Daarom ben ik weggegaan”

Gepubliceerd: dinsdag 10 november 2020 om 07:20di 10-11-2020 om 07:20

Isaac Kiese Thelin speelt momenteel op huurbasis bij het Zweedse Malmo, maar de aanvaller keert in principe in januari terug. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Thelin zich uit over de situatie.

Malmo heeft geen aankoopoptie bedongen, maar Thelin is wel een vaste pion in de club die afgelopen weekend de Zweedse titel binnenhaalde. “Maar ik beslis niet alleen. Ik zie wel wat het wordt”, zegt de Zweedse aanvaller die dertien keer kon scoren.

Een ding is duidelijk: Thelin wil spelen. "Van Anderlecht heb ik niks gehoord, Malmö wil me houden, maar er is voorlopig niks concreets. Kijk, ik wil spelen - daarom ben ik weggegaan uit België. Ik ga bij Anderlecht niet op de bank zitten."

Thelin is een vaste waarde bij Malmo. "Ik scoor vlot. De trainer (Jon Dahl Tomasson, voormalig Zweeds international van Feyenoord en AC Milan, red.) gelooft in mij. Ik voel veel vertrouwen."

"Maar Kompany mag bellen”, gaat Thelin verder. “Ik zal opnemen. Net zoals ik dat zal doen als andere clubs me willen kopen. Er is interesse, maar nu moet ik echt de juiste keuze maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws