De Ketelaere over Rode Duivels: “Als voetballer leef je voor zo’n momenten”

De Ketelaere over Rode Duivels: “Als voetballer leef je voor zo’n momenten”

09-11-2020 20:13
2

Charles De Ketelaere werd voor het eerst opgeroepen door bondscoach Roberto Martinez voor de Rode Duivels. De aanvaller van Club Brugge gaf een persconferentie voor de interlandbreak.

De Ketelaere is actief voor Club Brugge, de Belgische U21 en nu ook de Rode Duivels. “Maar ik ga niet klagen. Ik heb de voorbije weken ook enkele keren op de bank gezeten, dus ik ben niet vermoeid. Ik zie dit net als een kans om mij te laten zien. Als voetballer leef je voor zo’n momenten.”

De Ketelaere hoopt op speelminuten bij de Rode Duivels. Martinez roteert graag. “De vorige keer kregen de jonge gasten speelminuten van de bondscoach. Hopelijk is dat nu ook het geval. Ik ben hier om mijn kwaliteiten te tonen. Als ik speel, ga ik alleszins alles geven.”

“Ik was een beetje onder de indruk”, gaat het talent van Club Brugge verder. “Het zijn spelers waar ik al lang naar opkijk. Voor mij is dit een beloning voor het harde werk. En dat ik mag spelen met Romelu Lukaku, misschien wel de beste spits ter wereld, is een droom die uitkomt”, citeert Het Laatste Nieuws.